- ₺23.80016 Eki 2023 - 31 Ara 2023Minimum 3 Gece
- Tüm Villalar /
- Kiralık Villalar /
- Muğla / Fethiye / Ovacık
NOKTA LIFE C VİLLA



NOKTA LIFE C Villa, Ölüdeniz/Ovacık mevkiinde, doğa manzaralı ve özel havuzlu modern bir villadır. Keyifli bir tatil geçirmeniz adına villamızın içerisinde tüm detaylar düşünülmüştür. Tüm odaları suit 4 yatak odasına ve 8 kişilik konaklama kapasitesine sahip olan villamız da muhteşem doğa eşliğinde huzur dolu bir tatil geçireceksiniz. Geniş bir bahçe içerisinde konumlanmış bu villamız ferah kullanım alanlarına sahiptir.
Salon : Açık plan salon/mutfak şeklinde dizayn edilmiş ve zemin katta yer almaktadır.
Detayları : Oturma grubu,LCD TV, Klima, 6 kişilik yemek masası, Şömine,havuz terasına geçiş ve WC/Lavabo bulunmaktadır
Mutfak : Açık plan mutfak/salon şeklinde dizayn edilmiş ve zemin katta yer almaktadır.
Detayları : Açık plan şeklindeki mutfağımızda tatiliniz boyunca ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek her türlü mutfak araç-gerecleri ve elektronik eşya bulunmaktadır.
1.Yatak Odası :
Detayları : Çift kişilik yatak, Komidin, Klima, Gardrop, Banyo ve Balkon bulunmaktadır.
2.Yatak Odası :
Detayları : Çift kişilik yatak, Komidin, Klima, Gardrop, Banyo ve Balkon bulunmaktadır.
3.Yatak Odası :
Detayları : İki adet tek kişilik yatak, Komidin, Klima, Gardrop, Banyo ve Balkon bulunmaktadır.
4.Yatak Odası :
Detayları : İki adet tek kişilik yatak, Komidin, Klima, Gardrop, Banyo ve Balkon bulunmaktadır.
Havuz Katı Terası : Özel yüzme havuzu, Özel bahçe, Şezlonglar, Güneş şemsiyeleri, Güneşlenme alanı, BBQ (Mangal), 6 Kişilik masa ve sandalye
Havuz bahçe bakımları sabah erken saatte yapılmaktadır. Görevli kişiler tarafından her gün düzenli olarak bakımlar yapılır.
Havuz Ebatları : En:5,50 m Boy:10.50 m Derinlik:1,40 m
Not : Hasar depozitosu 1500 TL 'dir. Müşteriden giriş günü nakit olarak tahsil edilecek ve müşteri villadan/aparttan ayrılmadan önce yapılacak kontrolde herhangi bir hasar, eksik vs yok ise aynen iade edilecektir.
Not : Villalarımızda konaklayan misafirlerimiz bölgenin en özel ve tek muhafazakar plajı olan ve şirketimizin bünyesinde hizmet veren ZEHRA KULEM BEACH in ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanma şansına sahip olacaklardır.
NOT : VİLLALARIMIZDA KALAN MİSAFİRLERİMİZE ÖZEL, ZEHRA KULEM BEACH GİRİŞ+OTOPARK +ŞEZLONG VE SEMSİYE ÜCRETİ 80 TL DİR.PLAJDAKİ DİĞER TÜM HİZMETLER ÜCRETLİDİR.





